Welkom,

Sinterklaas huren voor een bezoek bij u thuis, bedrijven, theaters, intochten en evenementen

Dat kan! Sint en Piet Fun beheert al jarenlang de agenda van Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten voor de regio Zuid-Holland, Gouda, Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Woerden, de Meern, Moordrecht, Boskoop; kortom Midden Nederland, Zuid Holland.

Sint wordt vergezeld door minimaal 2 Zwarte Pieten of meer en uiteraard nemen zij voldoende strooigoed mee. U kunt zelfs vragen of Sint snoepzakken of chocoladen letters meeneemt voor de aanwezige kinderen.

Sinterklaas huren

U wilt Sinterklaas huren samen met al zijn Zwarte Pieten? Dat kan bij Sint en Piet Fun Sinterklaasactiviteiten. Een Sinterklaas huren was nog nooit zo makkelijk. Wij verzorgen voornamelijk bezoeken in Utrecht, Rotterdam, Gouda en uiteraard omgeving. Al jarenlang verzorgen wij bezoeken aan particulieren, bedrijven, theaters, intochten en evenementen in Midden Nederland en Zuid Holland en (ver) daarbuiten. We zeiden het al: Een Sinterklaas huren was nog nooit zo gemakkelijk.


Foto's & referenties

Door de jaren heen heeft Sinterklaas met zijn Pieten vele families, bedrijven, scholen en winkelcentra bezocht en medewerking verleend aan diverse intochten en evenementen. We hebben van deze Sinterklaasbezoeken een hele reeks aan fotomateriaal tot onze beschikking. Graag delen wij met u een deel van de foto's en de plaatsen waar wij op bezoek zijn geweest. Mocht u foto's van ons bezoek aan u hebben, dan ontvangen wij deze graag voor in ons archief.           


Extra's

SintenPietfun biedt ook een aantal extra opties die u kunt gebruiken tijdens het bezoek van Sinterklaas en zijn Pieten:

 

Mocht u andere idee hebben waar u Sinterklaas of zijn Pieten voor wilt inhuren, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

djpiet

 

sinterklaas bedrijfen

 

Huisbezoek formulier

Bedrijf / Winkelcentrum formulier