Strooigoed,

Ieder jaar weer mengt Sintenpietfun zelf het allerlekkerste strooigoed. Het is een mix die wij elke keer weer voor aanvang van onze bezoeken zelf mixen, dus geen kant-en-klare melange.

Het strooigoed bestaat uit o.a.: bakkerskruidnoten, Sinterklaasschuimpjes, cijfers en letters, tumtum en suikerhartjes. Naast deze mix voegen wij zelf als extra kwaliteit en service van Sintenpietfun er nog loverig, lekker snoepgoed wat dat jaar te verkrijgen is aan toe.

Bij het boeken van een Sinterklaasbezoek met zijn pieten thuis of op bedrijven van uiterst 10 kinderen, krijgt uw voor elke kind gratis strooigoed.

Boven de 10 kinderen in overleg.

 

reserveren

Sinterklaas bezoekt o.a. de regio Woerden, Gouda, de Meern , Utrecht (Den-Haag). Oudendijk, Oudenhoorn, Ouderkerk aan den IJssel, Oud-Reeuwijk, Oud Verlaat, Oukoop

strooigoed

Snoepzakken,

 

Een grote gevulde snoepzak, met het heerlijkste strooigoed, aangevuld met een melkchocolade letter met de "S" van Sint of de "P" van Piet.

Voor de aanwezige kinderen een heerlijk geschenk van de Sint en zijn Pieten.

Deze snoepzak zorgt voor dagenlang nagenieten, voor de kinderen.

€ 5,- per zakje.

 

U kunt deze optie aanvinken op het boekingsformulier.

 

reserveren

Sinterklaas bezoekt o.a. de regio den Bommel, Bommelskous, Bonrepas, Boskoop, Bovenberg, (Rotterdam).

snoepzakjes

 

Maatwerk,

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u al reeds een vrijwel compleet programma in elkaar heeft gedraaid of dat u Sinterklaas op een ludieke wijze wilt ontvangen? Of wilt u Sinterklaas en zwarte Pieten ontvangen op een boot of huren voor de gehele dag? In overleg kunnen wij veel voor u betekenen en wij denken graag met u mee.

 

Door onze jarenlange ervaring zijn wij reeds op vele plaatsen geweest en hebben wij een uitgebreid netwerk van locaties en vervoersmiddelen opgebouwd. Daarnaast hebben wij geheel een eigen verhuurbedrijf naast ons bedrijf hangen zoals podia, tenten en meer.

Wij maken er samen met u graag een groot feest van.

reserveren

Sinterklaas bezoekt o.a. de regio Utrecht, Gouda, de Meern (Rotterdam).

Overboeicop, Overheicop, Overslingeland, Pan De, Papendrecht,Papenveer, Park Leeuwenbergh, Pernis, Piershil,Pijnacker, Pinkeveer

huisbezoekmoordrecht

Extra's

SintenPietfun biedt ook een aantal extra opties die u kunt gebruiken tijdens het bezoek van Sinterklaas en zijn Pieten:

 

Mocht u andere idee hebben waar u Sinterklaas of zijn Pieten voor wilt inhuren, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

djpiet

 

sinterklaas bedrijfen

 

Huisbezoek formulier

Bedrijf / Winkelcentrum formulier