Inleiding
Sinterklaas en zwarte pieten van Sint en Pietfun verzorgen met alle plezier een bezoek aan u. Hieraan zijn echter wel een aantal voorwaarden verbonden om het bezoek goed te laten
verlopen. Deze voorwaarden zijn leidend en bindend, enkel in overleg kunt u hiervan afwijken.

 

Algemene voorwaarden: 2015 SINTENPIETFUN.

 

Onze Sinterklaas met zijn zwarte pieten, van SintEnPietfun.nl, komen met alle plezier graag een huis- of bedrijfsbezoek bij u afleggen. Natuurlijk zijn hier wel enige voorwaarden aan verbonden, zodat dit bezoek goed zal verlopen. Deze voorwaarden zijn in principe bindend, maar in overleg kan hiervan worden afgeweken.

 

SintenPietfun.nl is een onderdeel van Dance Factory drive-in show.

 

Wij staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer:

 

Kamer van Koophandel nummer:30182961

 

BTW nummer:NL1706.34.218.B01

 

Algemene voorwaarden:

 

1) Niet roken:

 

Wij verzoeken u dringend en nadrukkelijk om er voor te zorgen voor een rookvrije omgeving. Niet alleen op het moment van het optreden, maar ook ruim 3 uur van te voren.

 

Mocht er alsnog wel gerookt zijn, dan verzoeken wij u om eerst te luchten, zodat de rook in zijn geheel is verdwenen. De reden en het feit is dat Sinterklaas met zijn pieten bij het volgende bezoek/adres niet zomaar naar de rook van het vorige bezoek mogen ruiken, dit kan als zeer storend worden ervaren. Ook onze Sinterklaas en zijn pieten roken zelf niet voor komst, omdat zij een voorbeeldfunctie vervullen tegenover de kinderen.

 

2) Informatie over de aanwezigen:

 

Voordat wij bij u het bezoek afleggen, willen wij graag vernemen van u wie er allemaal tijdens het bezoek aanwezig zullen zijn. Alle namen, leeftijden, leuke feitjes en weetjes over bijvoorbeeld de kinderen en wat ze doen op school en zeker bepaalde eigenschappen.

 

Sinterklaas probeert in de tijd dat hij aanwezig is zoveel mogelijk kinderen te laten langskomen voor een handje en een klein verhaaltje. Hij vraagt daarbij aan de Hoofdpiet om een aantal regels uit het grote boek van Sinterklaas. U zorgt dat al deze informatie via de email bij ons terechtkomt, dan kunnen wij deze informatie meenemen bij ons bezoek.

 

3) Een zeer goede stoel voor Sinterklaas:

 

Graag wil Sinterklaas bij zijn bezoek in een stevige en hogere stoel zitten, dit is vanwege het feit dat hij al zeer oud is en ook nogal veel kleding aan heeft.

 

Als de kinderen weten dat Sinterklaas op bezoek komt, willen ze graag de stoel voor de Goedheiligman versieren. Dit is natuurlijk geen probleem, maar let hierbij wel op dat er geen papier, zoals bijvoorbeeld crêpepapier, wordt gebruikt, omdat dit kleur kan afgeven aan de kleding van Sinterklaas. Wat ook belangrijk is, is dat er geen wielen onder de stoel voor Sinterklaas zitten, anders kan door bepaalde bewegingen de stoel zich verplaatsen en daarbij Sinterklaas achterover van deze stoel vallen.

 

4) Sint en Pieten als woordvoerders:

 

Als Sinterklaas en zijn zwarte pieten gearriveerd zijn, dan is de Goedheiligman reeds op de hoogte vanwege de door u toegezonden informatie. Dit houdt dus in dat u Sinterklaas niet voor hoeft zeggen wat deze allemaal moet vertellen. Het gesprek loopt het meest voorspoedig op de manier door Sinterklaas welkom te heten bij aankomst en hem samen met zijn pieten te begeleiden naar zijn tijdelijke zetel.

 

5) Geen dwang:

 

Natuurlijk heeft Sinterklaas een ruime ervaring met kinderen van diverse leeftijden.

 

Mocht uw kind angstig of schuw zijn, dwing dan zeker niet uw kind om naar Sinterklaas te gaan, hetzij voor een foto of om Sinterklaas een handje te geven. Laat het kind dit zelf bepalen uit zijn eigen wil. Onze pieten zijn erg speels en kunnen hier prima op inspelen en soms zelfs iets bedenken om het kins over te halen om alsnog langs Sinterklaas te gaan.

 

6) Cadeaus:

 

Als er cadeaus worden verdeeld onder de kinderen, gaan wij er vanuit dat deze compleet zijn, dus incl. batterijen. Wij gaan er ook van uit dat er een sticker op zit waar duidelijk de naam op staat voor het juiste kind. Graag verzoeken wij ook om cadeaus van gelijke waarde te verstrekken zodat de kinderen een gelijkwaardig cadeau krijgen. Ook vragen wij om per kind maar één cadeau klaar te zetten.

 

7) Bezoekgezelschap:

 

Omdat Sinterklaas een kinderfeest is, verzorgen wij van SintenPietfun.nl geen bezoeken waar uitsluitend volwassenen aanwezig zullen zijn. Wij vieren graag met de kinderen dit leuke en gezellige feest, uw begrip hiervoor.

 

8) Consumpties:

 

Sinterklaas en zijn pieten houden best van een heerlijke maaltijd, maar voordat zij de bezoeken gaan afleggen hebben zij al zeer uitgebreid gegeten. Op deze manier kan Sinterklaas alle tijd en aandacht wenden aan de kinderen die aanwezig zijn.

 

Omdat Sinterklaas bij zijn huis- en bedrijfsbezoeken zijn beste tabberd aan heeft, is het prettig als u daarom uitkijkt met hapjes en drankjes. Mocht u alsnog Sinterklaas en zijn pieten een drankje willen aanbieden, dan waarderen wij dit zeer, maar weet dat zij 100% alcoholvrij zijn bij het bezoek.

 

9) Gedragscode:

 

Omdat Sinterklaas al jaren een oer-Hollands feest is, met veel tradities, houden wij van SintenPietfun.nl van deze gezelligheid en de drukte en gein die er bij hoort.

 

Mocht er op de locatie tijdens het bezoek ongepast gedrag of opmerkingen tegenover onze acteurs plaatsvinden, wordt dit niet op prijs gesteld. Mochten de waarden en normen niet worden nageleefd, wordt per direct het bezoek beïndigd en worden daarna passende maatregelen getroffen.

 

10) Bereikbaarheid:

 

In de weken voorafgaand aan het bezoek, zullen wij telefoonnummers met u uitwisselen.

 

Mocht er een noodzakelijk iets zijn, dan kunnen wij elkaar bereiken.

 

Op de dag van het bezoek, kan de telefoon wellicht onbeantwoord blijven, maar deze wordt onderweg gecontroleerd, dus mocht er iets zijn, kunt u altijd de voicemail inspreken of desnoods een SMS sturen, zodat wij op de hoogte zijn.

 

2)Bedrijfsbezoek:

 

1) Prijzen:

 

Onze genoemde prijzen zijn incl. BTW.

 

2) Strooigoed & traktaties:

 

Doordat u reeds heeft doorgegeven hoeveel kinderen aanwezig zullen zijn op het bezoek, hebben wij reeds berekend hoeveel de kosten zullen zijn voor het strooigoed.

 

Bij huisbezoeken gaan wij er trouwens vanuit dat er 4/5 kinderen gratis strooigoed krijgen.

 

Wat eventueel ook een mogelijkheid is, is een kleine attentie zoals bijvoorbeeld een rijkelijk gevulde snoepzak per kind te bestellen. Dit kan tegen een erg gereduceerde prijs.

 

Cadeaus e.d. moet u zelf verzorgen, Sinterklaas kan deze wel uitdelen omdat dit in de tijd is inbegrepen.

 

3) Aanwezige tijdsduur:

 

Het standaard programma duurt ongeveer een uur en Sinterklaas en zijn pieten zijn eventueel langer beschikbaar, als er meer dan 50 kinderen aanwezig zijn en als u dit doorgeeft van te voren bij uw boeking. Wat eventueel passend is, is om Sinterklaas op een stevige zetel te plaatsen op een podium, zodat alle kinderen hem goed kunnen zien vanuit de zaal en dan kan hij de kinderen ook makkelijker ontvangen.

 

4) Cadeaus:

 

U zorgt voor cadeaus en deze mogen absoluut niet in het zicht staan voor de aanwezige kinderen. Op deze manier zullen de kinderen meer aandacht voor de cadeaus hebben dan voor het bezoek van Sinterklaas en zijn pieten. Op deze manier kan het programma in zijn geheel anders verlopen als dat het was ingepland.

 

5) Geluidsapparatuur:

 

Afhankelijk van de grootte van de ruimte dient u zorg te dragen voor een passende geluidsinstallatie, met minimaal 1 microfoon. Wij van SintenPietfun.nl kunnen eventueel een geluidsinstallatie leveren, dit kunt u bespreken bij het boeken en/of reserveren.

 

Sinterklaas gaat zeker niet extra hard zijn stem verheffen of luid praten om zich over de menigte verstaanbaar te maken.

 

6) Aankomst:

 

Natuurlijk komt Sinterklaas en zijn pieten reeds in de juiste kledij en schmink, hetzij gegrimeerd, op uw locatie aan, maar wij verwachten dat een medewerker bij de ingang aanwezig is om Sinterklaas te begeleiden naar de juiste ruimte. Wat wij ook zeer belangrijk vinden is dat zij ongemerkt voor de aanwezige kinderen  kunnen arriveren, zich ergens kunnen opfrissen en voorbereiden.

 

Mocht een bepaalde spontane en grappige aankomst zijn gewenst, bijvoorbeeld op straat, dan zullen wij van SintenPietfun.nl eerst met u in overleg hierover gaan.

 

7) Kleedruimte:

 

Het zou prettig zijn voor Sinterklaas en zijn pieten als zij zich voor en na de show zich kunnen opfrissen. Bijvoorbeeld een aparte ruimte, waar de kinderen sowieso Sinterklaas en zijn pieten niet kunnen zien. Mocht dit niet mogelijk zijn zullen wij in overleg voor een alternatief moeten zorgen. Tevens stellen wij het op prijs dat er voor Sinterklaas en zijn pieten iets te drinken staat, inclusief rietjes. Bijvoorbeeld frisdrank of iets van dien aard.

 

8) Aanvangstijd:

 

Waar u zeker op moet letten is dat u de tijden van aankomst van Sinterklaas en zijn pieten niet tegelijk gaat plannen met de aankomst van de ouders met de kinderen. Als voorbeeld, zorgt u ervoor dat de kinderen zo'n 30 - 45 minuten eerder op de locatie zijn, zij kunnen de tijd bijvoorbeeld vullen met het zingen van Sinterklaasliedjes.

 

Ondertussen kan Sinterklaas en de pieten het pand betreden en dan kunnen zij zich opfrissen. Sinterklaas zal ongeveer 15 minuten voor aanvang van het bezoek arriveren.

 

Mocht u tevens nog op zoek zijn naar een passend voorprogramma, dan kunnen wij dit ook voor u verzorgen.

 

9) Het programma:

 

Wij kunnen ons programma op diverse manieren aanpassen, in overleg met u en op deze manier via uw wensen iets samenstellen.

Extra's

SintenPietfun biedt ook een aantal extra opties die u kunt gebruiken tijdens het bezoek van Sinterklaas en zijn Pieten:

 

Mocht u andere idee hebben waar u Sinterklaas of zijn Pieten voor wilt inhuren, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

djpiet

 

sinterklaas bedrijfen

 

Huisbezoek formulier

Bedrijf / Winkelcentrum formulier