Mogenlijkheden

Huisbezoek,

Wat is er leuker dan het heerlijk avondje tezamen in de huiselijke sfeer en kring met

Sinterklaas en zijn zwarte pieten te vieren. De Sint brengt u en uw familie dolgraag een bezoek op pakjesavond en maakt daar een groot feest van.

Als Sinterklaas binnenkomt met zijn 2 zwarte pieten, neemt deze plaats op een gereedstaande (hoge) stoel. Terwijl het bezoek wordt afgelegd, zal er tijd zijn voor een gezellig gesprek tussen de Sint en de kinderen en zal er zeker ook gezongen en gedanst kunnen worden.

Daarna worden de kinderen 1-voor-1 uitgenodigd om bij de Sint een cadeautje op te halen.

Natuurlijk heeft Sinterklaas in zijn grote boek een goed woordje staan voor elk kind.

Wanneer de cadeaus zijn uitgedeeld pakken de kinderen gezamenlijk uit.

Voordat Sinterklaas vertrekt met zijn zwarte pieten, wijst deze een hulp-Sint en een hulp-Piet aan zodat deze de cadeautjes die nog over zijn kunnen uitdelen.

 

Prijs:

1x zwarte piet / inclusief strooigoed € Aanvraag 
2x zwarte piet / inclusief strooigoed € Aanvraag
3x zwarte piet / inclusief strooigoed € Aanvraag 
4x zwarte piet / inclusief strooigoed € Aanvraag-

Sinterklaas met 2x zwarte piet / inclusief strooigoed € Aanvraag
Sinterklaas met 4x zwarte piet / inclusief strooigoed € Aanvraag

Totale tijdsduur: +/- 30 minuten. 

reserveren

Sinterklaas bezoekt o.a. de regio Utrecht, Gouda, de Meern (Rotterdam) en omstreken. Platteweg, Poeldijk, Poortugaal, Puttershoek, Randenburg, Reedijk, Reeuwijk-Brug, Reeuwijk-Dorp, Rhoon, Ridderbuurt

huisbezoekmoordrecht

       Afbeelding4

Bedrijfsbezoek,

Sinterklaas komt met 4 zwarte pieten bij uw bedrijf op bezoek

Als zij binnenkomen, zal er luid worden gezongen en tegelijkertijd neemt de Sint de tijd om ieder kind persoonlijk te begroeten. Daarna neemt de Sint plaats op zijn gereedstaande troon. De Sint en de zwarte pieten praten en zingen wat met de kinderen en ieder kind mag bij de Sint komen om zijn/haar kleurplaat in te leveren en dan eventueel een geschenk of traktatie op te halen. Als ieder kind is voorzien van een geschenk worden deze door de kinderen tegelijkertijd opengemaakt.

Sinterklaas en zijn zwarte pieten vertrekken als het weer rustig is geworden en nemen dan afscheid.

 

Prijs: vanaf € Aanvraag

Tijdsduur introductie: 15 minuten.
Totale tijdsduur: +/- 60 minuten.
 

reserveren

 

Sinterklaas bezoekt o.a. de regio Utrecht, Rotterdam, Boscoop (Den-Haag).

scholenenbedrijven2  

Strooigoed,

Ieder jaar weer mengt Sintenpietfun zelf het allerlekkerste strooigoed. Het is een mix die wij elke keer weer voor aanvang van onze bezoeken zelf mixen, dus geen kant-en-klare melange.

Het strooigoed bestaat uit o.a.: bakkerskruidnoten, Sinterklaasschuimpjes, cijfers en letters, tumtum en suikerhartjes. Naast deze mix voegen wij zelf als extra kwaliteit en service van Sintenpietfun er nog loverig, lekker snoepgoed wat dat jaar te verkrijgen is aan toe.

Bij het boeken van een Sinterklaasbezoek met zijn pieten thuis of op bedrijven van uiterst 10 kinderen, krijgt uw voor elke kind gratis strooigoed.

Boven de 10 kinderen in overleg.

 

reserveren

Sinterklaas bezoekt o.a. de regio Woerden, Gouda, de Meern , Utrecht (Den-Haag). Oudendijk, Oudenhoorn, Ouderkerk aan den IJssel, Oud-Reeuwijk, Oud Verlaat, Oukoop

strooigoed

Ballonnenclown of Zwarte Piet Clown

Onze ballonnen-piet  of clown kan eventueel ook als een ballonnenpiet optreden.

 

De mooiste en meest uiteenlopende grote en kleine figuren van ballonnen zal iedereen versteld doen staan van de creatieve kunsten van deze Ballonenpiet of Clown.

 

Dus geen ballonnenclown maar een ballonnenpiet, ook dat is mogelijk!

Deze piet kan diverse vormen maken zoals een staf, mijter of een hondje dat pepernoten heeft gegeten.

De ballonnenclown is meerdere uren inzetbaar en maakt zo'n 40 tot 50 creaties per uur.

 

Prijs Ballonnenclown of Zwarte Piet: vanaf € 300,-

 

reserveren

Sinterklaas bezoekt o.a. de regio Utrecht, Rotterdam,Berkenwoude, het Beijersche,Biert, Bilderdam, (Gouda).

ballonen voorpret

Sinterklaas kinderdisco Show,

Dansenden en zingende kinderen op de dansvloer. De nieuwste hits for kids komen uit de speakers afgewisseld met leuke Sinterklaasliedjes. De dansvloer wordt gevuld door voornamelijk jong, maar zelfs bij de ouders gaan de voetjes regelmatig van de vloer.

 

Onze DJ is ervaren, kindvriendelijk en gebruikt uitsluitend professionele apparatuur. Het wordt absoluut een swingend feest wanneer Sint en Pieten binnenkomen.

Prijs Kinderdisco: vanaf € 450,-
Prijs is excl. BTW. 

reserveren

Sinterklaas bezoekt o.a. de regio Woerden, , Gouda, de Meern (Rotterdam). Ridderkerk,Rietveld, Rietveld, Rijnsaterwoude, Rijnsburg, Rijpwetering, Rijsoord, Rijswijk,Rockanje, Roeleveen, Roelofarendsveen

djpiet

Maatwerk,

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u al reeds een vrijwel compleet programma in elkaar heeft gedraaid of dat u Sinterklaas op een ludieke wijze wilt ontvangen? Of wilt u Sinterklaas en zwarte Pieten ontvangen op een boot of huren voor de gehele dag? In overleg kunnen wij veel voor u betekenen en wij denken graag met u mee.

 

Door onze jarenlange ervaring zijn wij reeds op vele plaatsen geweest en hebben wij een uitgebreid netwerk van locaties en vervoersmiddelen opgebouwd. Daarnaast hebben wij geheel een eigen verhuurbedrijf naast ons bedrijf hangen zoals podia, tenten en meer.

Wij maken er samen met u graag een groot feest van.

reserveren

Sinterklaas bezoekt o.a. de regio Utrecht, Gouda, de Meern (Rotterdam).

Overboeicop, Overheicop, Overslingeland, Pan De, Papendrecht,Papenveer, Park Leeuwenbergh, Pernis, Piershil,Pijnacker, Pinkeveer

huisbezoekmoordrecht

Sinterklaas per koets,

Sinterklaas kan geheel stijlvol worden binnengehaald per koets. Van een kleine eenvoudige kleinere koets tot een grote chique koets waar meerdere personen in kunnen zitten. Beide hebben charme en op basis van uw wensen doen wij u een voorstel.

Samen met zijn Zwarte Pieten arriveert sinterklaas per koets en zal afhankelijk van het programma zijn route per koets vervolgen of zijn intrede maken. Een koets is stijlvol en elegant en past perfect bij de aankomst van Sinterklaas.

Tijdens het boeken van uw Sinterklaasbezoek kunt u de optie Sinterklaas per koets aanvinken.

reserveren

Uitsluitend voor intochten, evenementen of bezoeken aan winkelcentra, etc.

Sinterklaas bezoekt o.a. de regio Blaaksedijk, Blaker, Bleiswijk, Bleskensgraaf, Blokland, Bodegraven, Bolnes (Rotterdam).

koets

Sinterklaas per limousine,

Ook een stijlvolle entree voor Sinterklaas is wanneer hij per limousine aankomt op de plaats van bestemming. Ook zal deze limousine veel bekijks trekken wanneer Sinterklaas voorbij rijd en laat staan uitstapt met zijn grote groep zwatte pieten.

Een limousine is in vele modellen te boeken, van groot tot extra lang als zelfs met de BUS!.

Eventueel is het mogelijk de zijkant te voorzien van uw logo in overleg.

Sinterklaas en zijn zwarte pieten kunnen bijvoorbeeld bij een kinderfeest zomaar een rondrit maken per limousine of voor de winnaars van bijvoorbeeld een kleurwedstrijd of oppening, u merkt het, diverse mogelijkheden en in een geheel eigen stijl.

Tijdens het boeken van uw Sinterklaasbezoek kunt u de optie Sinterklaas per limousine ook aanvinken.

reserveren

Uitsluitend voor intochten, evenementen of bezoeken aan winkelcentra, etc

Sinterklaas bezoekt o.a. de regio den Bommel, Bommelskous, Bonrepas, Boskoop, Bovenberg, (Rotterdam).

 

 

limousine

 

Sinterklaas te paard,

Een intocht of aankomst van Sinterklaas met zijn paard Amerigo is natuurlijk het allermooiste wat er maar bestaat voor de aanwezige kinderen als ook ouders.

Of het nu bij uw bedrijf of bij uw evenement tijdens de aankomst of tijdens de gehele aanwezigheid van de intocht gaat, Amerigo kan voor iedereen er bij zijn.

Tijdens het boeken van uw Sinterklaasbezoek kunt u de optie Sinterklaas te paard aanvinken.

Uitsluitend voor bedrijfsbezoeken, intochten, evenementen of bezoeken aan winkelcentra, etc.

Amerigo verheugt zicht nu ook al, om bij u langs te mogen komen.

reserveren

Sinterklaas bezoekt o.a. de regio Blaaksedijk, Blaker, Bleiswijk, Bleskensgraaf, Blokland, Bodegraven, Bolnes (Rotterdam).

huisbezoekmoordrecht

ZwartePieten band,

Echte sfeer met een echte zwarte pietenband.

Een fanfare, looporkest of een boerenkapel die uit zwarte pieten bestaat en die als geen ander de sfeer weten neer te zetten. Iedereen springt, danst en niemand staat stil als zij beginnen te spelen.

De muzikale geluiden en klanken uit Spanje met boventoon hoort men al van verre aankomen en dan weten de meeste dat de Sint in aantocht is. Ook dit is een perfecte aanvulling voor bijv.: een Sinterklaasintocht of een bezoek aan een winkelcentrum, zelfs als begeleiding naar een bedrijfsbezoek is dit een leuke aanvulling.

Tijdens het boeken van uw Sinterklaasbezoek kunt u de optie Zwarte Pietenband aanvinken.

Ook kunt uw andere mogenlijkheden aanvinken!

 

Prijs vanaf € 500,-

 

reserveren

Sinterklaas bezoekt o.a. de regio Utrecht, Gouda, Moordrecht,  (Rotterdam). de Roemer, Rolpaal, de Rotte,Rotterdam,Rozenburg, Ruigenhoek, Sassenheim, Schelluinen, Schenkeldijk, Schenkeldijk, Scheveningen stad, Schiedam,Schipluiden, Schoonhoven,Schoonouwen

 

swingband

Fotografie,

Wilt u uw evenement, intocht of een theatershow, bedrijfsbezoek professioneel vastleggen op de gevoelige plaat? Ook dit is mogelijk! Sintenpietfun biedt u de mogelijkheid om het geheel professioneel te laten fotograferen zodat u altijd weer kunt terugkijken op uw geslaagde evenement.

 

Misschien heeft u er aan gedacht om in uw winkelcentrum Zwarte Piet en/of Sinterklaas een fotoshoot te laten doen met de aanwezige kinderen of een fotoreportage te laten maken van de intocht, ook dit is dus mogelijk!

Neem vrijblijvend contact met ons op zodat wij de mogelijkheden kunnen toelichten.

 

Prijs: vanaf op aanvraag


Prijs is excl. BTW.
 

reserveren

Sinterklaas bezoekt o.a. de regio Utrecht, Gouda, de Meern (Rotterdam).

huisbezoekmoordrecht

 

Video opnamen,

Uw intocht, theatershow of evenement professioneel in beeld gebracht? Dat kan! Sint en Piet fun biedt de mogelijkheid om uw evenement zeer professioneel in beeld te laten brengen en te laten monteren zodat u letterlijk en figuurlijk terug kunt kijken op een zeer geslaagd evenement.

Wellicht wilt u in uw winkelcentrum Zwarte Piet de kinderen laten interviewen of verslag laten doen van de intocht van Sinterklaas? ook dat kan!

Neem vrijblijvend contact met ons op zodat wij de mogelijkheden kunnen toelichten.

reserveren

Uitsluitend voor intochten,theatershows, evenementen of bezoeken aan winkelcentra, etc

Sinterklaas bezoekt o.a. de regio Utrecht, Gouda, de Meern (Rotterdam).

huisbezoekmoordrecht

Snoepzakken,

 

Een grote gevulde snoepzak, met het heerlijkste strooigoed, aangevuld met een melkchocolade letter met de "S" van Sint of de "P" van Piet.

Voor de aanwezige kinderen een heerlijk geschenk van de Sint en zijn Pieten.

Deze snoepzak zorgt voor dagenlang nagenieten, voor de kinderen.

€ 5,- per zakje.

 

U kunt deze optie aanvinken op het boekingsformulier.

 

reserveren

Sinterklaas bezoekt o.a. de regio den Bommel, Bommelskous, Bonrepas, Boskoop, Bovenberg, (Rotterdam).

snoepzakjes

 

Winkelcentra,

U bent op zoek naar Sinterklaas voor uw winkelcentrum in bijv.: Utrecht, Gouda, Rotterdam, Den Haag of elders in Nederland?

Sintenpietfun verzorgt graag voor die speciale gelegenheden Sinterklaas en zwarte pieten.

Als Sinterklaas op div. winkelcentra, meubelboulevards of sportverenigingen een bezoek brengt, is dit altijd wel bijzonder.

Over het algemeen loopt Sinterklaas vrij rond tussen het winkelende publiek en de kinderen die aanwezig zijn daar neemt de Sint alle tijd voor.

De zwarte pieten delen volop strooigoed uit en zorgen ervoor dat er een hilarische sfeer hangt.

Op deze manier zal een Sinterklaasbezoek een zeer vrolijke activiteit zijn.

 

 vanaf € 500,-

reserveren

Sinterklaas bezoekt o.a. de regio Utrechtl, Rotterdam, Schiedam, Moordrecht, Gouda, (Woerden).

Zevenhuizen, Zevenhuizen, De Zilk, Zinkweg, Zoetermeer,Zoeterwoude-Dorp, Zoeterwoude-Rijndijk 

winkelcc

Sinterklaasintocht,

Sinterklaas samen met zijn zwarte pieten komen graag op bezoek in uw wijk, deelgemeente, dorp of uw stad en dat ik elke provincie van Nederland.

Bij ieder kind staat een bezoekje aan de Sinterklaasintocht hoog op het lijstje.

Sinterklaas en zijn zwarte pieten zijn bereid om met u mee te werken aan uw Sinterklaasintocht en deze tot een waar festijn te maken.

Sinterklaas wordt begeleid door zijn vaste clubje van zwarte pieten. Deze zwarte pieten begeleiden en zijn een rode draad tijdens de intocht.

De Sinterklaasintocht kan op vele manieren tot een succes worden gemaakt.

 

Sinterklaas inhuren voor uw intocht doet u bij ons, dé Sinterklaas uit Moordrecht!

 

Prijs Sinterklaasintocht: vanaf € 850,-  

reserveren

Sinterklaas bezoekt o.a. de regio Woerden,  Gouda, Utrecht (Rotterdam). Den Haag Moordrecht

sinterklaas intocht

 

Complete Organisaties,

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u al reeds een vrijwel compleet programma in elkaar heeft gedraaid of dat u Sinterklaas op een ludieke wijze wilt ontvangen? Of wilt u Sinterklaas en zwarte Pieten ontvangen op een boot of huren voor de gehele dag? In overleg kunnen wij veel voor u betekenen en wij denken graag met u mee.

1a    1b   1c
a4   a5    

 

reserveren

Sinterklaas bezoekt o.a. de regio Utrecht, Gouda, de Meern (Rotterdam).

Overboeicop, Overheicop, Overslingeland, Pan De, Papendrecht,Papenveer, Park Leeuwenbergh, Pernis, Piershil,Pijnacker, Pinkeveer

Extra's

SintenPietfun biedt ook een aantal extra opties die u kunt gebruiken tijdens het bezoek van Sinterklaas en zijn Pieten:

 

Mocht u andere idee hebben waar u Sinterklaas of zijn Pieten voor wilt inhuren, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

djpiet

 

sinterklaas bedrijfen

 

Huisbezoek formulier

Bedrijf / Winkelcentrum formulier